Το καρότσι παγωτού μας

Ιούλ 27, 2018

Τι είναι αυτό που σκορπίζει χαρά σε μικρούς και μεγάλους, μόλις εμφανιστεί και κανείς δεν του αντιστέκεται? Μα φυσικά το καρότσι παγωτού από τα Φύσις, γιατί υπόσχεται απεριόριστη απόλαυση!!!

Το καρότσι παγωτού, μας γυρίζει νοσταλγικά πίσω σε μια εποχή αθωότητας, με πιο αυθεντικές σκέψεις και αγνές γεύσεις. Διαλέγοντας το καρότσι παγωτού από τα Φύσις, εξασφαλίζετε την επιτυχία της εκδήλωσής σας και κάνετε την διαφορά, δίνοντας μια ευχάριστη νότα! Επιλέξτε τις αγαπημένες γεύσεις από τα παγωτά μας και εμείς θα φροντίσουμε να τις απολαύσουν οι καλεσμένοι σας. Χωνάκι ή κύπελο, ότι προτιμάει ο καθένας και φυσικά μην παραλείψετε να συμπεριλάβετε και τα χειροποίητα toppings μας, για να απογειώσετε την απόλαυση!

H τούρτα μου

Φτιάξτε την τούρτα σας όπως τη φαντάζεστε
με τις μοναδικές γεύσεις Φύσις.

Σας γλυκαίνουμε και στα social media

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Το ενημερωτικό δελτίο μας (newsletter) είναι ο τρόπος με τον οποίο κρατάμε τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους φίλους μας ενήμερους με νέα, ανακοινώσεις και εποχικά μηνύματα και ευχές. Μπορείτε να απεγγραφείτε από τη λίστα ενημερώσεών μας ανά πάσα στιγμή με το πάτημα ενός κουμπιού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς συλλέγουμε, αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας μπορείτε να ανατρέξετε στην Πολιτική Απορρήτου μας.

Pin It on Pinterest