facebook

Πέσε μήλο…να σε φάω!

Οκτ 16, 2018

Το αγαπημένο φρούτο μικρών και μεγάλων μεταμορφώνεται σε μια υπέροχη τάρτα!

Στο ζαχαροπλαστείον Φύσις θέλουμε να προτείνουμε συνταγές με τα υλικά της κάθε εποχής, γιατί πιστεύουμε πως αξίζει να τρώει κανείς κάθε πράγμα στον καιρό του. Τον Οκτώβρη επιλέγουμε τα μήλα, που είναι φρέσκα και άφθονα, για να παρασκευάσουμε μια τάρτα, όχι και τόσο συνηθισμένη. Εμφανισιακά, δεν θα τραβήξει την προσοχή σας! Το ταπεινό αυτό γλύκισμα, δεν φανερώνει την αξία του με μια απλή ματιά. Πρέπει να τη δοκιμάσει κανείς, για να νιώσει τις γεύσεις που ενώνονται και δίνουν αυτή την ισορροπημένη τάρτα. Το μυστικό της βρίσκεται στην ετοιμασία του φρούτου. Το μήλο κόβεται σε κυβάκια και μαρινάρεται για μια ολόκληρη μέρα, σε ένα μίγμα από φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού και μπαχαρικών. Στη συνέχεια οι τραγανές χειροποίητες βάσεις γεμίζονται με κρέμα αμυγδάλου και από πάνω μπαίνει το μήλο. Με την πρώτη δοκιμή, θα πλημμυρίσει ο ουρανίσκος σας με μια γεύση θεική….δεν περιγράφεται με λόγια, είναι βιωματικό το συναίσθημα!

Αυτό που σίγουρα επιβεβαιώνεται με την τάρτα μήλου μας, είναι πως δεν χρειάζεται κανείς σπάνια υλικά για να φτιάξει ένα μοναδικό γλυκό. Χρειάζεται μόνο αγνά υλικά και αρκετή αγάπη για να δημιουργεί……γλυκά με ανάμνηση!!!

H τούρτα μου

Φτιάξτε την τούρτα σας όπως τη φαντάζεστε
με τις μοναδικές γεύσεις Φύσις.

Σας γλυκαίνουμε και στα social media

Pin It on Pinterest