Πάσχα με την Κιβωτό του Κόσμου!

Απρ 9, 2019

Στο ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΝ ΦΥΣΙΣ ξεκινήσαμε τις προετοιμασίες μας για την μεγάλη γιορτή του Πάσχα και επειδή είναι η γιορτή της Αγάπης, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα διαθέσουμε μέρος των σοκολατένιων αυγών μας, με σκοπό να ενισχύσουμε κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη στήριξης.

Φέτος ενισχύουμε το έργο της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με έργο την προστασία και φροντίδα παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη.
Τα παιδιά και οι οικογένειες τους στηρίζονται μέσω:
• Της φιλοξενίας τους στα σπίτια της ΚΙΒΩΤΟΥ, στην Ακαδημία Πλάτωνος, στην Άνοιξη, στον Πειραιά, στην Ήπειρο, στη Χίο και στο Βόλο
• Της συμμετοχής τους σε προγράμματα εργασίας, για να καλύπτουν τις βιοτικές ανάγκες τους και των οικογενειών τους
• Της στήριξης τους με μηνιαία οικονομικά επιδόματα
• Της προσφοράς ειδών πρώτης ανάγκης, μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου της
Σημαντικό κομμάτι σε αυτή την προσπάθεια, είμαστε όλοι εμείς, που μπορούμε να προσφέρουμε βοήθεια, ο καθένας με τον τρόπο του.

Αναζητήστε λοιπόν για το σκοπό αυτό στα καταστήματά μας, τα σοκολατένια αυγά με το ειδικό σήμα της ΚΙΒΩΤΟΥ και χαρίστε αγάπη στα παιδιά του ΚΟΣΜΟΥ.…..
Βρείτε περισσότερα για την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και το έργο της, στο www.kivotostoukosmou.org

H τούρτα μου

Φτιάξτε την τούρτα σας όπως τη φαντάζεστε
με τις μοναδικές γεύσεις Φύσις.

Σας γλυκαίνουμε και στα social media

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Το ενημερωτικό δελτίο μας (newsletter) είναι ο τρόπος με τον οποίο κρατάμε τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους φίλους μας ενήμερους με νέα, ανακοινώσεις και εποχικά μηνύματα και ευχές. Μπορείτε να απεγγραφείτε από τη λίστα ενημερώσεών μας ανά πάσα στιγμή με το πάτημα ενός κουμπιού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς συλλέγουμε, αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας μπορείτε να ανατρέξετε στην Πολιτική Απορρήτου μας.

Pin It on Pinterest